Sportmassage
Sportmassage richt zich op de verklevingen (spierknopen) die ontstaan in de spieren als gevolg van (over)training en/of trauma.

Spierverklevingen hebben als gevolg dat een spier niet meer optimaal kan ontspannen/ verlengen. Hierdoor kunnen spieren niet meer goed functioneren en worden andere spieren ook overbelast, een spierprobleem breidt zich gemakkelijk uit. Door deze diepe en zeer specifieke massage techniek kunnen de spieren weer optimaal functioneren.

Lasertherapie
Bij de laserbehandeling wordt gebruik gemaakt van een laser die licht straalt van een bepaalde golflengte.
Het is geen gewoon licht maar dringt diep door in weefsels. Ik heb de beschikking over een puntlaser en een grotere kop.

De puntlaser gebruik ik onder andere voor acupunctuur en triggerpunten bij de osteopathische behandeling. De lasertherapie kan gebruikt worden om genezing te versnellen, ontstekingsreacties te verminderen en pijn te bestrijden.
Zie ook Osteopathie en acupuctuur>
Linda van Diepen is afgestudeerd als dierenarts in juni 2005. Na haar afstuderen heeft zij in verschillende dierenartsenpraktijken meegelopen en waargenomen. Zij heeft daardoor veel praktijkervaring en kennis opgedaan.
Paarden kampen bijvoorbeeld met vele (bewegings)klachten waarvoor, naar haar mening, meer nodig is dan wat ik met alleen haar reguliere diergeneeskunde kan bieden.
Klik voor meer informatie hier.